Ekeren Donk

Het lidgeld voor 2021, waarvoor nieuwe leden vanaf september 2020 in aanmerking komen, bedraagt :
- Lid : 25 euro
- Gezinsbijdrage : 42 euro (gezamenlijke bijdrage voor alle inwonende leden met hetzelfde identiteitskaartadres)
- WZC-/Rusthuisbewoner: 10 euro (partner die thuis woont krijgt hetzelfde tarief)

- Pluslid : 5 euro

- Okra-sport: 8 euro : de bijdrage voor Okra-sport wordt VANAF 2019 via uw ziekenfonds terugbetaald op vertoon van uw lidkaart met sportzegel.

Voor de bestaande leden zal uw contactpersoon langskomen om te ontvangen in de loop van februari 2020 (ten laatste op 21/02/2020) of je kan storten op de rekening van Okra Ekeren-Donk (IBAN=BE57-7895-2301-6035 en BIC = GKCCBEBB) met vermelding van lid of gezinsbijdrage of WZC/Rusthuis en eventueel sport.
Voor wie via de bank stort zijn volgende punten in acht te nemen:
- het bedrag moet op de rekening van Okra staan uiterlijk op 20 november 2020.
- uw contactpersoon verwittigen dat je gestort hebt. Dit is noodzakelijk om uw nieuwe lidkaart te bekomen.
Vermindering lidgeld :
Wie bij zijn ziekenfonds over een omnio-statuut beschikt kan een vermindering van het lidgeld bekomen.
Hoe gaat ons trefpunt te werk ?
-Wie in 2020 dit reeds heeft gemeld, krijgt de vermindering van onze financiële verantwoordelijke na betaling zoals de andere leden.
-Nadat, wie nieuw is in dit systeem, het hierboven vermelde lidgeld aan zijn contactpersoon betaald heeft zoniet op de bankrekening van Okra gestort heeft, legt deze zijn omnio-statuut voor aan de financiële verantwoordelijke Maria Boets, Leerhoekslaan 35, 2180 Ekeren en alles wordt in discretie afgehandeld.

Extra-voordeel :

De Okra-lidkaart 2021 is de moeite waard. Je kan er elke  dag Qualietpunten mee sparen en aankoop-cheques ter waarde van 5 euro mee verdienen.

Hoe ga je te werk ?
1. Bied bij elke aankoop in een Qualietzaak je Okra-lidkaart aan.
2. Per bestelde euro komt er 1 punt bij je Okra-lidkaart puntensaldo.
3. Bedraagt je saldo 600 punten dan krijg je automatisch een aankoopcheque ter waarde van 5 euro thuisgestuurd. (100 punten dienen voor administratieve verwerking)
4. De aankoopcheques kan je besteden in alle Qualietzaken.
Ieder lid ontvangt een bon met 55 extra-punten.

Qualietzaken ?
Onderstaande links geven de Qualietzaken weer in de gemeenten waar onze leden woonachtig zijn. In Kapellen zijn er nog geen Qualietzaken.

Naam: *
Voornaam: *
Adres: *
Nr/Bus:
Postcode: *
Plaats: *
Geboortedatum: *
Telefoon:
Gsm:
Fax:
Vraag:
Gelieve de verificatiecode over te typen alvorens op "Verstuur" te klikken