in de kijker
Winterwandeldagen Spa Sol Cress

Winterwandeldagen dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari 2020

Beleef de natuur in de Belgische Ardennen en ervaar wandelgeluk in het mooie Spa.
Een mooie uitdaging om de omgeving van Spa te ontdekken als je houdt van prachtige natuur. Door haar ligging in het midden van het groen vormt hotel ‘Corsendonk Sol Cress’ het perfecte beginpunt voor de verschillende wandelingen met ervaren gidsen door de heuvelachtige bossen. Het centrum van Spa ligt op loopafstand en is via een korte afdaling per kabellift (€ 1.50) te bereiken. Direct vanuit het hotel begeleiden we verschillende prachtige, eenvoudige wandelingen. Je kan ook kiezen voor wat meer uitdagende wandelroutes (ong. 3 tot 10 km) met mooie vergezichten ! Vergeet zeker je stevige, hoge wandelschoenen niet!

Een unieke kans om ook de niet-leden te laten kennismaken met OKRA!

’s Middags kan je een warme maaltijd bestellen of je eigen picknick nuttigen.
We sluiten de dag af omstreeks 17u.
Jullie kunnen per trefpunt kiezen naar welke opstapplaats jullie zich zullen verplaatsen. Het juiste vertrekuur en het exacte adres worden later verstuurd met de factuur naar de verantwoordelijke.

Locatie: Hotel Corsendonk, Spa Sol Cress
Busprijs: € 15 incl. koffie of thee bij aankomst
Eigen vervoer: € 5 incl. koffie of thee bij aankomst
Maaltijd: € 15 incl. soep, hoofdgerecht en water
Niet-leden betalen € 5 extra

Inschrijven: Via je trefpunt of op het OKRA-regiosecretariaat, 011 26 59 30, patricia.schoenaers@okra.be vóór 20 januari 2020.
Inschrijven is verplicht! De dag zelf komen, kan niet!

GDPR: er worden mogelijks sfeerbeelden gemaakt. Indien iemand niet wilt dat ze herkenbaar gepubliceerd worden, gelieve ons dan een seintje te geven.

We kijken alvast uit naar mooie wandelingen en hopen jullie allen te ontmoeten!