OKRA organiseert activiteiten voor jou, voor mij, voor iedereen. De activiteiten zijn even verscheiden als er ouderen zijn. En natuurlijk zijn ze van uitstekende kwaliteit. In onze kalender hieronder kan je zoeken naar de leukste activiteiten in je regio. Filteren kan op soort activiteit en/of maand.

Naast onze wisselende kalender hebben we ook clubactiviteiten die elke week of elke maand plaats vinden.

Kom dus samen met meer dan 18.000 tevreden Limburgse OKRA-leden meegenieten van ons boeiend en gevarieerd aanbod!

Een uitgebreid jaarprogrammaboekje van elke deeltak vind je in de rubriek 'Publicaties'.

OKRA-pelgrimeert naar Scherpenheuvel
op 22/5/2018
Programma:

OKRA pelgrimeert naar Scherpenheuvel op dinsdag 22 mei 2018
OKRA nodigt alle OKRA-leden van harte uit in de Mariahal te Scherpenheuvel voor een prachtige viering.
Er zijn verschillende mogelijkheden om te pelgrimeren naar Scherpenheuvel, te voet, met de fiets, motor, met de bus of wagen.
We zullen jullie met een warm OKRA-hart ontvangen voor een deugddoende en muzikale viering onder begeleiding van koor en OKRA-Vlamo Harmonie.
Tevens voorzien we ’s middags de mogelijkheid om tegen een democratische prijs een broodjesmaaltijd en
soep te nuttigen in De Pelgrim.
Inschrijving: € 10 inclusief maaltijd na de viering (2 broodjes, soep en koffiebuffet) in De Pelgrim,
Isabellaplein 15, 3270 Scherpenheuvel
Inschrijving boekje en viering: € 2,50
Voor de liefhebbers voorzien we een georganiseerde voettocht +/- 6 km vanuit Diest.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk!
Inschrijven voor 23/04/2018 bij patricia.schoenaers@okra.be of 011 26 59 30

Prijs:
Leden :Prijs: 2,50 euro
Niet leden: Prijs: Geen prijs opgegeven
Voor bijkomende informatie en vragen:
patricia.schoenaers@okra.be
OKRA-Limburg