in de kijker
Algemene vergadering 2018 OKRA-Limburg
Op 29 maart vond onze jaarlijkse Algemene vergadering plaats in stadhuis van Genk. De teamleden van het dagelijks bestuur van alle trefpunten waren hierop uitgenodigd. Met een 200 aanwezigen ging om 13u de vergadering van start.

- Als eerste verwelkomde Edgard Vennekens, vervangend regiovoorzitter OKRA-Limburg, de genodigden.

- Daarna was het de regionale proost Giel Stinkens die een woordje van bezinning bracht. Eerbied voor de waardigheid van iedere mens en eerbied voor de planeet vormde hierbij de leiddraad.

- Rutger Buntinx, diensthoofd boekhouding bij CM-Limburg, deed de jaarlijkse cijfers van OKRA-Limburg uit de doeken. De afrekening 2017 en de begroting voor 2018 werd door de Algemene vergadering unaniem goedgekeurd.

- Na de cijfers nam Jessy Keyen het woord om een dank uit te spreken aan alle vrijwilligers en om afscheid te nemen van Odette Biets, Leen Hoeben en Martin Thijs, leden van de regioraad. Daarna werd er uitgebreid afscheid genomen van Chris Indesteege, gewezen regiovoorzitter.

- Door de regio educatieven Steven Reynders en Laura Ongena werd er met woord en beeld teruggeblikt op de activiteiten van 2017.

- Na de pauze was het aan Mark De Soete, Algemeen Directeur OKRA. Die gaf de aanwezigen een bijzonder boeiende uiteenzetting over wat OKRA in onze samenleving betekent en gaf een inkijk op de toekomstplannen van onze vereniging.

Tot slot werd er voor alle aanwezigen een receptie aangeboden als dank voor hun dagdagelijkse inzet in de trefpunten.

Dankjewel aan alle aanwezigen maar ook aan alle OKRA-vrijwilligers die er niet konden bij zijn!

Klik op de foto voor meer foto's