OKRA pelgrimeert naar Tongeren
op 21/5/2019 om 11.30 uur
Programma:

Op dinsdag 21 mei 2019 pelgrimeren we ter ere van het 65 jarig bestaan van OKRA-Limburg richting Tongeren.
Om 11.30u nodigen we alle OKRA-leden uit in de Basiliek van Tongeren voor een prachtige feestviering.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te pelgrimeren naar Tongeren; te voet, met de fiets, motor, bus of wagen. We zullen jullie met een warm OKRA-hart ontvangen voor een deugddoende en muzikale viering (begeleiding OKRA-Harmonie en koor) met aansluitend een motorwijding.
Tevens voorzien we ’s middags de mogelijkheid om tegen een democratische prijs een broodjesmaaltijd te nuttigen in de zaal Concordia, Leopoldwal 50.

Voor de liefhebbers voorzien we een georganiseerde voettocht vanuit Rutten, 6.5 km (dit is de Evermarus route en maakt deel uit van de Compostella route). Inschrijven bij OKRA is noodzakelijk.
Vertrekplaats en uur is nog nader te bepalen. Iedereen die zich hier voor inschrijft, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

De tochten met de fiets, motor, bus of wagen worden georganiseerd door de trefpunten. Hoor dus zeker bij jou in het trefpunt!

In de namiddag voorzien we de mogelijkheid om deel te nemen aan twee georganiseerde activiteiten. Enerzijds een stadswandeling te Tongeren, Moerenpoort – Begijnhof en anderzijds een bezoek aan de Basiliek te Tongeren.
Het aanvangsuur is telkens 14u. Beide activiteiten zijn gratis, ook hier is inschrijven bij OKRA noodzakelijk.

Trefpunten kunnen daarnaast ook andere activiteiten plannen i.s.m. de toeristische dienst Tongeren: 012/80 00 70.
O.a. bezoek archeologische site Basiliek, kunstschatten Basiliek, groepsprijs voor 15 personen is € 5 p.p., rondrit met eigen autobus onder begeleiding van een gids € 60 voor 2u, bezoek museum, …

Inschrijvingsgeld:
Eucharistieviering + boekje, zonder maaltijd: € 2.
Eucharistieviering + boekje + maaltijd (2 broodjes + koffiebuffet): € 8.

Inschrijven voor 9/05/2019 bij Patricia Schoenaers, 011 26 59 30 of patricia.schoenaers@okra.be

Prijs:
Leden :Prijs: 2,00 euro
Niet leden: Prijs: Geen prijs opgegeven
Voor bijkomende informatie en vragen:
patricia.schoenaers@okra.be
OKRA-Limburg