okra in de regio
OKRA in de regio

Midden-Vlaanderen is een samenwerkingsverband tussen de regio's Aalst, Oudenaarde, Gent en Eeklo.

De regio's vormen een cruciale schakel tussen de trefpunten en OKRA Algemeen. Regio’s hebben een eigen bestuurlijke werking, op Midden-Vlaams niveau is er een beleidsgroep.

Klik hier voor de  regio- en dagelijkse besturen  en de beleidsgroep van Midden-Vlaanderen

Naast de waaier aan activiteiten die de plaatselijke trefpunten van Midden-Vlaanderen organiseren, is er ook een bovenlokaal aanbod.

De Sportwerking zorgt elk jaar opnieuw voor activiteiten waarvan je fysieke conditie beter wordt.

De Academie organiseert heel wat boeiende voordrachten, maar ook concerten,uitstappen... staan op het programma.

De Reiswerking  verleid je om met OKRA op vakantie te gaan! Ruime keuze aan bestemmingen en vooral, op maat van 55+!

De Bedevaarten zijn bron van spirituele herbronning.

Al deze activiteiten/reizen vind je op de pagina activiteiten!
(eind december wordt alles voor het komende jaar online gezet!)

Er zijn ook een aantal activiteiten i.v.m. Crea, Zingeving en Zorg

Bij OKRA Midden-Vlaanderen kan je ook meedoen bij:

- Het OKRA - Promenadeorkest (repeteert in Gent)

- De Computerclub (computerlokaal in Gent)

Het Alegriakoor   (repetities in Eeklo)

Al deze activiteiten komen tot stand dank zij de inzet van honderden vrijwilligers en de medewerkers van het OKRA-secretariaat Midden-Vlaanderen.

Verdere informatie over activiteiten? Neem contact op  met iemand van het regiosecretariaat Midden-Vlaanderen? Klik hier!