Info 55+
OKRA Webshop

U bent hier: Startpagina > OKRA > Missie

Doelstellingen en missie
OKRA behartigt je belangen !

OKRA neemt en/of neemt deel aan initiatieven die leiden tot betere levensomstandigheden voor de 55-plusser en/of tot een betere samenleving voor iedereen.

OKRA biedt je toegang tot sociale en culturele activiteiten !

OKRA wil zoveel mogelijk 55-plussers kansen geven en motiveren om deel te nemen aan sociale en culturele activiteiten die bijdragen tot hun persoonlijke ontplooiing en/of hun deelname aan het maatschappelijke leven door het zelf aanbieden van activiteiten of het toegankelijker maken ervan.

OKRA : van, voor, en door 55-plussers !

OKRA wil zoveel mogelijk 55-plussers optimaal betrekken bij een democratische vereniging en beweging die gedragen wordt door de 55-plussers zelf.

OKRA laat zich hierbij prioritair leiden door waarden die ontleend zijn aan het Evangelie, de Universele Verklaring van de Rechten van de mens en door de principes van de democratie.

Bij OKRA, de grootste ouderenorganisatie in Vlaanderen, zijn achttien regio’s aangesloten, die op hun beurt ruim 1 215 trefpunten verenigen met liefst 218 000 leden.
Geef je gebruikersnaam en wachtwoord in:
Paswoord vergeten?